Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
diumenge, 1 de gener del 2006

Magazime Fotgràfic Nº 43 - Gener/Març 2006


De nou aquest primer número de l'any compren els resultats del XXIV Premi Nacional de Fotografia "Vila de Canals". Al voltant de dues-centes fotografies s'han presentat en aquesta edició i una mostra de les mateixes podreu observar a la revista i que s'han escollit entre les obres premiades, les finalistes i les sel.leccionades.

Per altra part, respecte a les activitats annuals tinguerem una reunió per a definir les mateixes, així com per a nomenar a les persones que les portaràn endavant.

Crec que es molt important que aquest tipus d'iniciatives formen part del nostre col.lectiu, perquè al cap i a la fí, som nosaltres els que definim el que vullguem fer i desenvolupar dintre del nostre món fotogràfic. Per això, també anime a altres companys de l'Associació per a que tinguen iniciatives propies per a desenvolupar com activitat col.lectiva, que des de la Junta Directiva se'ls recolzarà al màxim. Crec que nos sols la Junta Directiva té que portar endavant l'Associació, al contrari, una associació es dels socis i són ells quí han de promoure i definir el seu camí, donat que sense la participació dels mateixos de res servix una Associació. Bé, que tot açò no quede amb la soletat de la càmera i ú mateix.

Dintre d'aquestes iniciatives naix una nova secció titolada "MIR AR-TE". La mirada del soci". En ella es pretén crear un xicotet espai per a motivar la creativitat de cada soci proposant-li una sèrie de fotografies que formaràn part d'una exposició reduïda en un espaii un ambient diferent al que estem acostumats.

I el 2006 que ens mostre aquelles fotos que desitgem realitzar.

José Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada