Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dissabte, 1 d’abril del 2006

Magazime Fotgràfic Nº 44 - Abri/Juny 2006

Hem encetat en aquest primer trimestre una nova iniciativa divulgativa de la fotografia que consisteix en fer xicotetes exposicions d'autors de l'Associació en establiments comercials públics.

Als comerços locals, habitualment, transita molta gent que entra a fer les seus compres, i per tant, tenim assegurada la visita diaria. Davant l'iniciativa de dos llocs que ens varen facilitar els mitjans tècnics possibles per a poder penjar les fotografies sols ens quedaba la predisposició nostra de mostrar les fotografies que anem fent.

Durant un mes les fotografíes es mostren a una sala i després eixa mateixa col.lecció passa a una altra sala. Anime a tots els socis que participen en aquesta iniciativa donat que sols han d'aportar dotze fotografies, soltes o que formen part d'una col.lecció També hem proposat una sèrie de temes per a fer les col.leccions.

Per últim, convidar-vos a que aneu preparant les fotos que es presentaràn als concursos "Festes Majors" de l'Alcudia de Crespins i al "Fira de Setembre" de Canals.

José Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada