Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
divendres, 20 de juliol del 2007

Magazime Fotogràfic Nº 49 - Juliol/Agost 2007

Torna a arribar l'estiu i ja hem lluitat mig any per omplir d'activitats la programació de la nostra associació. Tinc que dir que, cada vegada més, ens trobem en una illa solitària a l'hora de fomentar la participació de la gent que compartim afició. És clar que les noves tecnologies faran desaparèixer l'associacionisme i la conversa entre
nosaltres. Que el mòbils a l?hora de fer fotos deixen satisfets a les noves generacions de joves. Que Internet es la nova forma de comunicar-se amb els demés, així com la nova paret per a penjar fotografies. Ja no cal la sala d'exposicions de les Cases de Cultura. Són un espai buit i orfe. No té cap sentit que un fotògraf mostre les seues fotos, en viu i en directe, a la paret d?una sala. Ni té cap alicient tindre'l el dia de l'inauguració per a xerrar amb ell de la seua obra. No mostrem cap d?interes. Si no participem en res perque dediquem el temps a altres coses, o perque ens em fet còmodes cara a la pantalla de l?ordinador, tindrem que plantejar-nos aquestos nous temps.

Bé, descansarem en aquestes vacances els que hem treballat tirant del carro per tal de vore si les piles s'ens tornen a carregar.

BONES VACANCES A TOTS

Jose Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada