Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
divendres, 5 d’octubre del 2007

Magazime Fotogràfic Nº 50 - Setembre/Octubre 2007

En aquest numero fem 50 exemplars consecutius del nostre magazim. Des de l'any 1994 que portem informant als nostres socis i divulgant les nostres activitats a la resta de gent.

En la Fira de Setembre l'Ajuntament de Canals ha inaugurat un nou espai públic per a exposicions. Aprofitant el Concurs de Fotografia de la Fira forem nosaltres els que hem encetat aquest espai amb l'exposició de les fotos guanyadores i sel.leccionades del concurs. La peculiaritat d'aquesta sala es l'ubicació en el municipi. Es troba al llarg de l'avinguda Vicente Ferri, es a dir, el centre neuralgic i passeig peatonal de tots els canalins. Això significa que el nombre de persones que visitarà les exposicions augmentarà notablement, i de fet, durant aquesta primera exposició hem rebut la quantitat de més de dos mil visites. Que els llocs d'exposició estiguen en passeigs peatonals i cèntrics demostra que qualsevol, li agrade o no el que s'exposa, visita la sala. Esperem que aquesta iniciativa es mantinga al llarg del temps.

Per altra banda, anem a tancar aquest any d'activitats oferint-vos el resum dels nostres concursos que organitzem als pobles de L'Alcudia de Crespins, Canals i Torrella. Destacar que, enguany, el Concurs "Fira de Setembre de Canals" cumplix el vint-i-cinc anniversari, així com el premi "Vila de Canals" i nosaltres com a entitat organitzadora estem disposats a realitzar, col.laborar i organitzar qualsevol tipus de commemoració, si es pretén fer, si no, esperarem vint-i-cinc anys més.

Jose Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada