Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dijous, 10 de juliol del 2008

Magazime Fotogràfic Nº 53 - Juliol-Setembre 2008Al llarg d'aquest darrer trimestre molts han segut els esdeveniments fotogràfic que hem tingut i que voreu reflexats en aquesta edició del magazín.

Com a novetat, enguany, encetarem aquest magazín amb les fotografíes guanyadores del Concurs "Festes Majors 08" de L'Alcúdia de Crespins, que s'exposaran durant la primera setmana de setembre a la Sala Generalitat d'eixe municipi.

L'exposició d'autor de Pere Huerta "Imago Mundi" que ens ha deixat la seua emprenta personal del que significa la fotografia per a ell. Unes images sugerents, plenes de contingut amb la seua mirada artística personal.

Per últim, destacar l'èxit que hem tingut amb la primera convocatoria del Marató Fotogràfic que hem organitzat junt la Federació Valenciana de Fotografia per tal de desenvolupar activitats a nivell federació i contar amb la participació de totes aquelles agrupacions federades que participaren al mateix, un recolzament necesari per poder continuar amb la tasca federativa. Diverses entitats publiques i privades del nostre poble ens recolzaren aquest Marató, que junt amb la molt bona participació, ha difos l'imatge del nostre poble per la nostra Comunitat Valenciana. Esperem tornar a repetir l'experiència.

Finalment, desitjar-vos unes bones vacances que ens hem guanyat.

Jose Emilio Sancho
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada