Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 13 de juliol del 2009

Magazime Fotogràfic Nº 57 - Juliol-Setembre 2009
Al llarg d'aquest darrer trimestre molts han segut els esdeveniments fotogràfics que hem tingut i que voreu reflexats en aquesta edició del magazín.

Seguim publicant a mena de catàleg les fotografíes guanyadores del Concurs "Festes Majors 09" de L'Alcúdia de Crespins, que s'exposaran durant la primera setmana de setembre a la Sala de la Casa de Cultura d'eixe municipi.

L'exposició d?autor de Francisco Mas Manchon que la varen tindre a la Sala d'Exposicions de l'edifici de Canals Radio en plena avinguda Vicente Ferri,donat que les fotografíes ho mereixien i, a mes a mes, ha tingut una molt bona acollida de visites.

Una de les noves activitats que hem realitzat ha sigut la trobada intergeneracional entre iaios i nets, que patrocinada per la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Canals va suposar una molt grata experiencia on realitzarem un montó de retrat a totes aquelles persones que vullgueren acostar-se al nostre estudi mòbil que instalarem al Parc Jaume I. Vull agraïr la participació dels companys fotògrafs, tant de l'AFCA com de les diferents agrupacions de Benissa, Algemesí i Gandia que vingueren a la trobada.

Finalment, desitjar-vos unes bones vacances que ens hem guanyat.

Jose Emilio Sancho.
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada