Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dijous, 4 de febrer del 2010

Magazim Fotogràfic Nº 59 - Gener/Març 2010S'acaba el 2009 amb el sentiment d'haver fet tot el posible per a portar endavant la tasca representativa d'aquesta Associació amb la finalitat d'haver cumplit en el desenvolupament de les activitats i esdeveniments fotogràfics marcats des d'un principi. Aquest any que acomiadem ens aporta una major representativitat social donat que s'ha augmentat el col.lectiu dels socis gràcies a la labor feta pels companys que organitzaren un curs d'iniciacio a la fotografia que ha sigut tot un èxit de treball i aprofitament per part del alumnes que assistiren. Un molt bon treball que esperem torne a repetir-se enguany.

Per a l'any que comencem en aquesta primera editorial del nostre Magazim sempre intente pronosticar, mirant la meua "bola de cristal", el que pot esdevindre pensant en omplir de noves activitats, propostes e iniciatives que facen més participatiu al nostre col.lectiu.

D'entrada i per al proper trimestre al nostre Magazim pensem donar-li una nova maquetació i omplir-lo de noves seccions i comentaris. Vos proposem més participació al mateix i que tot el que vullga que faça sentir la seua opinió en el mon de la fotografía. Tornarem a donar-li protagonisme als concursets socials per a motivar la creativitat i participació dels socis. Les eixides fotogràfiques que tornen a tindre un protagonisme mensual que fan que l'activitat humana i les relacions personals no es perguen.

Que el 2010 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.

Jose Emilio Sancho.
President d'AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada