Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 30 de desembre del 2010

Magazim Fotogràfic Nº 63 - Gener/Març 2011

Descarrega el Magazim en format PDF


Com a resum de l’any 2010 vos tinc que dir que em sento orgullos de l’esdevenir de l’Associació. Estem en una etapa que el col.lectiu està més viu que mai. M’agrada escoltar l’ànim de la gent per a participar i promoure activitats i esdeveniments fotogràfics. Hem tancat un curs d’iniciació on hem integrat a més de una vintena de socis nous. Esperem donar-los continuitat amb noves propostes que els façen desenvolupar la seua afició fotográfica. També, destacar la participació i acollida que ha tingut la Lliga Social, que amb la seua temática particular i el cost zero de reproducció de les fotografíes, que es tracten en digital i es mostren a través de projector, ha fet que per a l’any que ve es plantejem una nova convocatoria més extensa.

Per a aquest any que comença, i com he dit abans, anem a donar-li continuitat a la Lliga Social, a promoure nous cursets fotogràfics, tant per als nous fotògrafs que s’han incorporat com per al més veterans. Volem donar-li importancia a la creativitat fotográfica tant des de darrera de la càmera com a través de la nova ferramenta de positivatge de l’imatge que és l’ordinador i el programa photoshop. No ens oblidarem de les exposicions d’autor, dels nostres concursos i altres activitats que es puguen programar.

Com sempre encetem aquest nou any amb una nova edició del Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals” que ha tingut una notable participació tant de col.leccions presentades com d’autors de tot el territoria nacional. S’ha fet un un esforç considerable per a promoure’l i donar-li el tracte i l’importància que mereix cadascun dels autors que es presenten.

Que el 2011 ens mantinga darrere de les nostres càmeres.
______________________
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada