Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimarts, 19 de juliol del 2011

Magazim Fotogràfic Nº 65 - Juliol/Setembre 2011
            Arribats al mig any d’activitat, enguany, vam encetar la realització d’un sopar de germanor del nostres socis que vam aprofitar per a entregar els diplomes als alumnes que van assistir al curs de photoshop, i al mateix temps, entregarem al nous socis un xalec identificatiu de l’Associació per a les eixides fotogràfiques.

            En aquest magazim podeu vore les activitats portades a terme al llarg d’aquest darrer trimestre, i mostrem, a mena de catàleg, les fotografíes guanyadores al XXII Concurs “Festes Majors 2011” de L’Alcúdia de Crespins, que s’exposaran durant la primera setmana de setembre a la Sala Generalitat d’eixe municipi.

            Seguim amb les col.laboracions al nostre magazim dels articles d’aquells socis que volen participar amb la seua opinió i el seu treball sobre la fotografia.Hem encetat una nova secció titolada “El racó del soci” on qualsevol soci ens pot enviar una fotografia que considere interesant amb el seu comentari, opinió, etz. També senyalar que teniu a la vostra disposició l’activitat “Mir-Arte” per a mostrar les vostres fotografíes, treballs, col.leccions, etz,, que s’exposaran a les entitats bancàries col.laboradores de la nostra associació.

            Per últim animar a tots els socis a participar activament a l’associació i desitjar-los unes bones vacances i, sobretot, bones fotos.
________________________________
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada