Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 9 de juliol del 2012

Lliga Fotogràfica AFCA - 2012 - 4a Convocatoria "Paissatge Urbà"



La Lliga Social AFCA 2012 arriba a la 4ª convocatoria amb el seu veredicte, el qual, es va celebrar darrer dissabre 7 de juliol a les instalacions de l'edifici CA DON JOSE de Canals

Tema: "Paissatge Urbà"
Fotografies participants: 30
Socis Participants: 10
Jurat: 
Andrés Carull, Cristina Sanfelix, David Fayos


A continuació teniu les 3 fotografíes puntuades, aixi com la classificació de la Lliga.


1er Classificat - "Urbanitas" de José Miguel Castelló

2on Classificat - "Pasión"  d' Alex Navarro

                               
3er Classificat - "Mirada" de Mariví Sanfelix















Tal i com va ocòrrer a la lliga 2011, després de la 4ª convocatòria, les posicions guanyadores comencen a definirse, però sense deixar res clar i estant totes les possibilitats matemátiques intàctes per als concursants.

A hores d'ara podem resumir-ho dient que fins 4 concursants opten a la primera posició i la resta, incloent els que no han pogut puntuar encara, poden abastir tranquilament la segon i tercera posició final.

Després d'aquesta convocatòria veiem que José Miguel Castelló repetix podium i Mariví Sanfelix (3er lloc en Lliga 2011) puntua per primera volta enguany amb el seu tercer lloc despres d'haver sigut finalista en varies ocasións aquesta lliga.


La menció especial es per al concursant revelació de la convocatòria, Alex Navarro, fotògraf d'AFCA de recent incorporació després del curset d'iniciació 2011, qui va classificar 2 fotos seues com a 2on i 3ª, sent aquesta última desplaçada fins la 4ª posició seguint les bases de la lliga(*), i per si això era poc una tercera fotografía seua va quedar finalista al lloc 6é. Des d'ací l'enhorabona a per la seua estrena i animar-lo a seguir disparant.

Ara, en quant a la Lliga Social, sols queda seguir disfrutant de l'estiu amb la càmera al coll i preparar un bon arxiu per a les dos convocatòries que queden.


La pròxima, serà ja a la tardor, el 29 de setembre amb un tema molt interesant....."El cos humà".

Que passeu molt bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada