Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 10 d’abril del 2013

4ª Lliga Fotogràfica AFCA - 2013 - 2a Convocatòria "Jocs"


La segona convocatòria de la 4º Lliga Social AFCA, va tenir lloc el dissabte passat 6 d'abril a L'Aula Natura de Canals amb el següent resultat:

Tema: "Jocs"
Fotografies participants: 26
Socis Participants: 10
Jurat:
Jose Miguel Castelló
Vicent Bataller
Javier Garcia



El jurat després d'un meticulós i comentat repàs a totes les fotos presentades va decidir que els tres treballs finalistes siguen els següents:

El tercer lloc per a Cristina Sanfélix amb "Jugant". Amb aquest resultat Cristina se situa provisionalment en la cinquena posició de la classificació general.



El segon lloc per a Ana Fayos amb "Tirada de domino". Primera participació d'Ana en aquesta Lliga i que la situa junt a Vicent Bataller en la tercera posició de la classificació.



El primer lloc per a Mariví Sanfélix amb "Jaque al Rey". Amb aquest resultat Marivi li lleva la primera posició de la classificació a Jose Miguel Castelló gràcies a dos punts finalistes aconseguits en l'anterior convocatòria.



Donar les gràcies a tots els participants, als assistents a la convocatòria i sobre tot donar les gràcies al jurat per la seua presència i pel sempre complicat treball de seleccionar les fotos finalistes.

A continuació un video  amb tots els treballs presentats:


4ª Lliga Social AFCA 2013. 2ª Jornada - Jocs from afcanals on Vimeo.

Recordar que la següent convocatòria tindrà lloc el dissabte 25 de maig amb el tema de "Llocs abandonats".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada