Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 15 d’octubre del 2013

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "Urbano Minimal" de Paco Sancho.


EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "URBANO MINIMAL" de Paco Sancho.

L’exposició de fotografies de Paco Sancho s’exposarà conjuntament a la Caixa Popular i a La Caixa del 8 de novembre al 31 de desembre de 2013.

La col.lecció titolada “URBANO MINIMAL” tracta d'un treball amb un evident enfocament clàssic en què pretenc recollir aquells racons del nostre entorn fonamentalment urbà en què la disposició arquitectònica dels elements m'atrau en la seua senzillesa.
Hi ha, doncs, un enfocament un poc subjectiu sense pretendre massa un plantejament més universal. Es diu minimal perquè recull el menor nombre d'elements arquitectònics ja siguen amb persones o no. Amb la inclusió de persones si pretenc enviar un missatge que em sembla actual. La integració de l'ésser humà en el context arquitectònic, la seva utilització, el gaudir-ho. 
Crec que és la persona la que té que de donar sentit a les construccions arquitectòniques, és a dir l'ésser humà ha de prendre la ciutat com un bé propi.









                                                            Quí és Paco Sancho?

Naix a 1953. Viu en Port de Sagunt ( València ) .Psiquiatre de professió , inicia la seva activitat fotogràfica de manera autodidacta en el món amateur al voltant de 1979, participant i sent premiat en diversos certàmens nacionals i internacionals .

Entre els més recents cal assenyalar el Premi d'Honor en Blanc i Negre de la Biennal Internacional "Saló de Tardor de Fotografia Digital " a València l' any 2009, així com obra seleccionada al Certamen de Cambrils de l'any 2012 .

Al desembre de 2012 aconsegueix el Premi d'Honor a B/N en el Concurs “Vila de Canals”.

Ha realitzat freqüents exposicions individuals i podem esmentar entre les més recents :

El 2005 , " Retrospectiva " a Sestao .
El 2007 , " Una mirada a la ciutat" a l'Agrupació Fotogràfica de València .
El 2009 , " Dosmilnou " al Centre Cívic de Sagunt, una exposició en gran format
El 2011 , " Dosmilnou.2 " en l'Estudi Adan de València .
El 2011 , " Retrospectiva " a la Reial Societat Fotogràfica de Saragossa
El 2011 , " Porto , Patrimoni de la Humanitat " a la Casa de la Cultura de Sagunt -Port .
El 2012 , " Porto , Patrimoni de la Humanitat " a Almenara ( Castelló ) .
El 2012 , dins del programa IMAGINÀRIA 2012 de l'UJI , exposició de "En els marges " al Centre Cívic de Sagunt.

Entre les exposicions col · lectives cal assenyalar la participació en el Certamen METRÒPOLIS ( Plàstica Industrial i Urbana ) de Sestao en 2010. 

Al juny de 2012 participa amb tres fotografies , a través de la Galeria de València O + O , a la IV Edició de la Biennal Internacional d'Art de Madeira , Portugal ( MIAB ) al Museu de l'Electricitat .

A l'octubre de 2012 participa com a fotògraf en una exposició col · lectiva a la Galeria d'Art O + O de València .

En maig 2013 exposa a Sestao el treball " Viure a ciutat 2013" .

En juny 2013 participa en una exposició col · lectiva a Roma .

El 2004 edita un llibre que recull una selecció de les fotografies de 18 anys comptant amb la col · laboració de l'Ajuntament de Sagunt i de Sestao . D'aquest llibre hi ha un exemplar a la Biblioteca de la Universitat de Castelló .

Recentment ha acabat el Màster de Fotografia , Art i Tècnica de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València, en la seva 5a edició de 2012 .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada