Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 13 de gener del 2014

Magazim Fotogràfic nº 75 - Gener/Març 2014


 EDITORIAL

Després de la commemoració durant tot l’any passat del nostre vint-i-cinc aniversari tornem a començar un nou any on ens tenim que recolzar amb l’experiència passada però, al mateix temps, iniciar una nova etapa d’idees i projectes que ens facen mantindré il.lusió per afermar la nostra associació.

Els nous socis que s’han incorporat en aquestos anys crec que deuen d’anar pegant els passos pertinents per a mostrar-se decidits a plantejar nous reptes i recolzar més encara totes aquelles activitats que anem promoguent. Tenim que parlar de fotografia i avançar amb l’aprenentatge. Tenim que eixir a fer fotografia i anar mostrant-la. Tenim un fum d’oportunitats per a fer-ho. No ho perdem de vista.


Per a començar tenim el Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”. Una nova edició on es mostrem la fotografia que està fent-se a l’actualitat a tot el territori nacional. Per seguir, l’any tornem a potenciar la lliga social amb una nova edició, per a que participen tots els socis, i a través dels seus temes, donem via lliure a la seua imaginació fotogràfica. Seguim apostant per l’aprenentatge amb més cursos i oportunitats per a tots els que vullguen saber més. El nostre calendari anual que es una nova mostra de vore fotos de tots nosaltres plasmades mes a mes. En fí, un fum d’activitats que tots hem de recolzar.


Que el 2014 ens mantiga darrere de les nostres càmeres.


Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA


                                       Descarrega el Magazim AFCA nº 75 en PDF




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada