Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimarts, 11 de novembre del 2014

MOSTRA DE CURTMETRATGES en el FESTiFOTO 2014.El proper 29 de noviembre de 2014 a les 19 hores al Centre Cultural “Papa Calixte III” es realitzarà l’exhibició del curtmetratges següents, i on es contarà amb la presencia dels directors VICTOR PALACIOS i ADRIANA NAVARRO que ens parlaran de la seua obra i de l’evolució del curtmetratge a nivel nacional.

Es projectarà:Títol del curtmetratge: VIA TANGO


Productora: Master en Animación UPV

Directora: Adriana Navarro

Sinopsis


Via Tango és un emocionant viatge en un tren de fantasia, en el qual el revisor s'enamora d'una passatgera. Durant el trajecte, tracta de seduir a ritme de tango, però per la seva sorpresa, una altra dona també vol cortejarle. El tren es converteix en una pista de ball, producte de la desbordant imaginació del revisor, on tothom balla i somia.
Títol del curtmetratge: MAQUILLAJE


Productora: Sofia Lopez

Director: Alex Montoya

Sinopsis

Marisa s'està morint, però no vol que el seu marit Joan ho sàpiga. Per això, abans de la seva visita diària, fa que Concha la maquille.
Títol del curtmetratge: LA VICTORIA DE URSULA


Productora: Dulces Sueños Producciones Cinematográficas

Directors: Julio Martí i Nacho Ruipérez

Sinopsis

Una procel·losa nit, Úrsula travessa un bosc frondós. S'atura davant el reixat d'un vell cementiri i trenca les cadenes que li impedeixen entrar. A la mà dreta sosté una pala. A l'esquerra, una pesada maleta.
Títol del curtmetratge: TURNO DE NOCHE


Productora: Víctor Palacios, Alberto Evangelio, Javier Abinzano

Director: victor Palacios

Sinopsis


Gaby comença el seu torn com cada nit, però aquesta no és una nit normal.
Títol del curtmetratge: CUANDO TODO PASEProductora: Terratrèmol films

Director: Suso Imbernón

Sinopsis


Des que el marit de Rocío es va quedar sense feina, ella lluita cada dia per treure a la família endavant. No obstant això, aquest esforç l'atrapa en una xarxa de mentides que alhora l'allunya de la seva família contra la seva voluntat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada