Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 1 de juny del 2015

S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “MEDITERRANIA” DE MANU ALARCON


Seguint amb les activitats programades al FESTiFOTO 2015, ens toca mostrar fotografíes de la nostra terra. 


El 30 de maig de 2015 al Centre Cultural “Ca D. José” de Canals, el fotògraf de L’Alcúdia, Manu Alarcón, presentà un treball titolat “Mediterrània” on a través de les seues vivències al costat del mar ens mostra l’espai natural del mateix amb la seua gent. Uns paisatges plens de matisos lumínics que desafíen la lina de l’horitzó. El contrast de la solitud i el buit amb el bullici i la massa. Totes aquestes fotografíes es mostren amb diferents formats i amb un suport de metacrilat que li donen molt de joc visual a les imatges.


Abans de la inauguració va tindre lloc una conferència de l’autor on va fer un repas per la seua obra fotogràfica, així com ens va mostrar les seues preferencia a l’hora de fer fotografíes. A través de diversos audiovisuals i carpetes fotogràfiques els asistents varen comprobar els diferents punts de vista que ha dotat a cada treball que prepara.



Desprès a les 20.30 hores a la sala d’exposicions es va poder gaudir de les fotografíes de la mostra, amb la presencia del President d’AFCA que li va fer entrega de varios detalls a l’autor, així com dels socis de l’agrupació canalina i d’altres agrupacions fotogràfiques.


   



L’exposició romandrà oberta fins al 14 de juny en horari, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada