Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 20 de juliol del 2015

Magazim Fotogràfic nº 81 JULIOL - SETEMBRE 2015

EDITORIAL

Estem a mitjant any, les nostres activitats no paren, tots els mesos tenim coses que fer, i per a tots els gustos; només tens que participar on tú vullgues. El FESTIFOTO 2015 va començar amb Sabina Broetto i Manu Alarcon, dos grans fotógrafs de nivel internacional. Ara tindrem al Mario Rubio, un dels millor artistes de la fotografía nocturna. 

Els concursos habituals que convoquem con són el Festes Majors de L’Alcúdia de Crespins i el concurs del Dia del Llibre. Ara tindrem el concurs Fira de Setembre de Canals.

La lliga social i les eixides cada trimestre tenen les seus convocatòries per a que faces práctica la teua fotografía amb les eixides que fem als pobles de les nostres comarques; i desenvolupes la teua imaginació amb les temátiques de la lliga social. 

A finals de setembre tindrem una nova edició del Curs d’Inicaició a la Fotografia per a que tots aquells que vullguen iniciar-se a la fotografía tinguen l’oportunitat d’aprendre el funcionament de la seua càmera, el punt de vista fotogràfic, la composició de l’imatge, i sobretot, fer-se socis de la nostra Associació, per a desenvolupar-se al món de la fotografía. 

Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, moltes fotos.Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada