Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimecres, 17 de febrer del 2016

ENRIC RODRÍGUEZ IMPARTEIX UN MAGISTRAL TALLER D'ANÀLISIS D'IMATGE

 

El passat dissabte 13 de febrer de 2016, al voltant de 30 socis d’AFCA es reuniren a la Casa de Cultura “Ca Don José” per a escoltar i participar en el taller d´anàlisi de imatges, on el fotògraf professional Canalí Enric Rodríguez, va anar impartint i moderant un magistral taller, mitjançant les imatges que anaven projectant-se.Es va iniciar amb la part teòrica de la composició, el punt de vista, el sentit, el missatge… i tots aquells elements que s’utilitzen al llenguatge fotogràfic. Seguidament continuà amb el visionat de fotografies dels millors fotògrafs de la història.Al llarg de la vesprada tots els assistents van poder intervindre donant la seua opinió al voltant de cada imatge. 
Enric RodrÍguez amb Jose Emilio Sancho, president d'AFCA


Des de l´associació agraïm la participació de tots i totes i com no, la col·laboració d'Enric Rodríguez per mostrar i aportar-nos eixa gran passió pel món de la fotografia i les noves mirades que a partir d'ara tindrem en compte cada vegada que captem una imatge.
Moltes gràcies Enric!
 

2 comentaris:

  1. va ser un taller molt bo, m'agradà la senzillesa i la claretat del sr Rodriguez, un fort apaludiment a l'organització i al conferenciant

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Merce, ens alegrem que t'haja agradat i de la teua participació

    ResponElimina