Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 25 de maig del 2016

S’INAUGURA l’EXPOSICIÓ “LES FULLES MORTES” DE JOSEP ESCUIN




El passat dissabte 21 de maig, el fotògraf JOSEP ESCUIN ens va mostrar el seu treball a través d'un audiovisual titulat "Benvinguts a la societat de l'espectacle".











Tot seguit procedirem a inaugurar les fotografies a la sala d'exposicions. Una mostra amb fotografies de gran mida on es reflexa, com diu l'autor "el món de la parella, de l'amor i del desamor. 

Per una banda varem veure la col.lecció "Un dels seus darrers balls"  on es plasma el ball amorós de la parella, caricies i moments d'assossegades abraçades, presentat la il·luminació utilitzada, amb una referència pictòrica del clar oscur barroc. I per altra banda ens mostrà la col·lecció anomenada "La finestra" on trobem" amb personatges nus, físicament i emocionalment, els quals es troben en una sòrdida habitació on l'espectador observa els amants en la seua intimitat, en la seua passió i soledat".








Des d´AFCA volem donar les gràcies al fotògraf Josep Escuin per l´aportació del seu treball, on el públic va poder gaudir d´una exposició plena de grans imatges fotogràfiques.





Jose Emilio 
President d´AFCA





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada