Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 21 de juliol del 2016

4a JORNADA 7a LLIGA SOCIAL AFCA

El passat dissabte 16 de juliol va tindre lloc la quarta jornada de la 7a Lliga Social d'AFCA.


  • Tema: "Llarga Exposició"
  • Socis participants: 13
  • Fotografies presentades: 38

Jurat

Paula Sanchis, Carmen Vidal , Alfonso Nava 






En un primer moment el jurat va decidir que la primera i la tercera foto foren d'Àlex Navarro, però, segons les bases adscrites de la lliga, les fotos que formen les tres primeres posicions no poden ser d'un mateix autor, així doncs, la foto que en un principi estava en quarta posició passa a tindre el tercer lloc i la que en un primer moment era tercera passa a quarta posició.



Per tant el jurat va decidir que els finalistes d'aquesta convocatòria foren els següents:


 1a Posició per a " Aura" d'Àlex Navarro




2a Posició per a " A la deriva" de Vicent Piquer




3a Posició per a " Arcs" de Ximo Torres




4a Posició per a " Creu al centre" d'Àlex Navarro




5a Posició per a "En busca de la luz" d'Àlex Navarro





6a Posició per a " Esfera" de Ximo Torres




7a Posició per a " Arc de capella" d'Andrés Carull







8a Posició per a " Pont de llum" de Belén Tortosa







9a Posició per a "Roques" de Pablo Llàcer






 10a Posició per a "Circumpolar eòlica" de Vicent Piquer





SECCIÓ EIXIDES


Per altra banda i en la Secció d'eixides que va tindre lloc el passat 2 Juliol a la Serra d´Enguera, el jurat va decidir que la foto guanyadora amb un premi dotat de 50€ fora per a:


"Ombres en Navalón" de Pablo Llàcer.







Una vegada més donar les gràcies a tots els i les participants d'aquesta convocatòria i us esperem a la següent que serà amb el tema "LA MAR" el pròxim 24 de setembre. A més a més podeu participar en l'eixida que es realitzarà a ANNA l'11 de setembre, i així poder fer fotos i presentar-les en la nomenada convocatòria.

Moltes gràcies

Salutacions 
AFCA





1 comentari:

  1. Compare Them Most. In the long run, you should do a list out of all the positives which you have located with each divorce attorney. Compare the lists to discover the divorce attorney that can fulfill all of your needs and wants. Emotions manage large within a divorce, which makes it hard for some to produce concise and clear decisions. If you are intending by having a divorce you should count on the knowledge of other individuals that may help you make your choice.
    virginia divorce attorney
    The decision to engage a divorce attorney may seem difficult to understand till every one of the advantages that are included with using a "specialist" on your crew are completely valued. What Would be the Tactical Advantages of Finding a Divorce Attorney? Before we glance on the important things about employing an attorney, we would like to be sure that your attorney is trustworthy!! You will have to check around web-sites, and although this is often an embarrassing occasion, it is advisable to carry it out and about in the open up and have insight from others.

    ResponElimina