Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dijous, 13 d’octubre del 2016

Magazim Fotogràfic nº 86 OCTUBRE - DESEMBRE 2016

EDITORIAL

Després de l’estiu arribem a la recta final de l’any fotogràfic, tornant amb una nova edició del Curs d’Iniciació a la Fotografia. Enguany durant quatre setmanes intentarem encetar el cuquet fotogràfic a aquells que s’apunten al curset.

El magazim torna a reflexar una nova edició del Concurs de Fotografia “Fira de Setembre” on queda patent l’història fotográfica del nostre poble, a través de los fotografíes guanyadores i finalistes que presenten els aficionats a la fotografia any rere any. 

L’edició del FESTiFOTO 2016 acava amb la Mostra de Curtmetratges on es preten mostrar el món del audiovisual als nostres socis i aficionats del nostre poble.

La Lliga Social i la Lliga d’Eixides que ha sigut un èxit de participació i d’excursions plenes de companyerisme i fotografía tindran el seu final i el seu guanyador, un any més. No m’oblide del calendari que omplirà el 2017 d’imatges de les quatre estacions. 

I una nova edició del Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, en el que seguim premiant sols a les col.leccions presentades a nivell nacional. Es a dir, donarem el premi a la col.lecció d’honor i un altre premi-accesit a la segon millor col.leció presentada al concurs. La passada edició fou un èxit aquest nou format i esperem que enguany torne a omplir-se de fotografíes el nostre premi.

Vos esperem a participar en les nostres activitats.


Jose Emilio Sancho.


President d’AFCA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada