Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
divendres, 1 de febrer del 2019

1ª Jornada de la LLIGA SOCIAL AFCA del 2019. Blanc i Negre - Canals

El passat dissabte 26 de gener  va tindre lloc la primera jornada de la Lliga Social AFCA 2019.JURATJose Luis Marti - Loretto Albuixech - Monica Pardo
FOTOS FINALISTES


1ª POSICIÓ per a " La Bola" de Rafa Morant.

2ª POSICIÓ per a "La Cova" de Jose Miguel Castelló.

3ª POSICIÓ per a "Velocitat" de Alex Navarro.


4ª POSICIÓ  per a "Ada" de Victoria Sauco.5ª POSICIÓ per a "Dibuix en la Obscuritat" de Belen Tortosa.6ª POSICIÓ per a "Tecles i partitures" de Paco Murcia.


7ª POSICIÓ per a "Tranquilitat" de Paqui Salvador.8ª POSICIÓ per a "Pujada al cel" de Vicent Piquer.9ª POSICIÓ per a "Mirada" de Pablo Llacer.10ª POSICIÓ per a "Cel" de Paula Sanchis.
SECCIÓ EIXIDES


En la Secció d'eixides es varen presentar 30 fotografies de15 socis participants en l'eixida del passat 13 de gener a Canals.

El jurat va decidir que les fotos guanyadores amb un premi de 25€ cadascuna foren les següents :"La foguera" de Toni Soriano.


"Picapedrer" de Carmen Pastor.Alex Navarro fent entrega del premi a Toni Soriano.
Jose Emilio Sancho fent entrega del premi a Carmen Pastor.Donar les gràcies i felicitar a tots els participants, al jurat pel seu treball i vos animem a participar en la propera convocatoria que tindrà lloc el 6 d'abril.


LLIGA SOCIAL: Amb el tema FINESTRES.


SECCIÓ EIXIDES: Eixida el 31 de març a PEDREGUER.
2 comentaris:

  1. Enhorabona a tots els participants i en especial a la 4a classificada, Victoria Sauco. Preciosa fotografia carregada de tècnica, bellesa i elegància. Molta sort a les següents jornades!

    ResponElimina