Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
divendres, 12 de juliol del 2019

MAGAZIM FOTOGRÀFIC Nº97. Juliol - Setembre 2019.


 

Després d’aquest mig any ple d’activitats que no ens han deixat respirar, s’acosten les vacances per a gaudir d’un descans merescut. El FESTiFOTO 2019 ens ha omplit d’activitat, tant en març amb el congrés de fotografia de light painting com en juny amb la visita d’Ignasi Raventós. Tota una experiencia fotográfica.

També, hem tornat a fer el Ral.li Trobada dintre de la fira “Canals Cultural” on tinguerem una magnífica presencia junt amb les diferents associacions culturals de Canals. Una jornada on tots el participants fotografiaren el nostre poble i les activitats que es desenvoluparen a la trobada.

Hem tingut el Concurs Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins que ha cumplit 30 edicions, on tinguerem una exposició commemorativa que recordava tots el primers premis d’aquestos anys. Per a donar-li un nou pas endavant, en aquesta edició s’han augmentat els premis i s’ha deixat, només, la técnica de color per a fomentar la participación.Desitjar-vos unes bones vacances i, sobretot, moltes fotos.Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada