Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimecres, 29 de gener del 2020

TALLER a càrrec de MIGUEL ÁNGEL MUÑOZ PELLICER

GESTIÓ I MILLORA DE LA IL.LUMINACIÓ AMB PHOTOSHOP


  

 En moltes ocasions, les nostres fotografies podrien millorar amb una il·luminació diferent.Hi ha casos en els que podem obtindre aquesta millora durant la captura: esperant que canvie la llum, canviant el nostre punt de vista, emprant focus de llum contínua, reflectors, flaix, ... però hi ha casos en els quals no és possible: la llum no va millorar per molt que esperàrem (o no podem esperar), no tenim aqueix flaix a mà, ni reflector, ni accessoris similars… o simplement volem recuperar (i perfeccionar) una fotografia del nostre arxiu...

Amb Photoshop podrem optimitzar la il·luminació de les nostres fotografies.

En aquest curs veurem quantes portes s'obrin, en emprar Photoshop amb aquesta perspectiva.
Planta tercera de la Casa de Cultura “Ca Don José”.


Dissabte 22 de febrer de 2020: 10.30 a 14 hores i 16.30 a 20 hores.Desenvoluparem el temari del curs: detectarem què canviar en diverses fotografies, coneixerem les eines que photoshop ofereix per a això i com emprar-les, amb demostracions sobre diverses imatges, de diversos gèneres.


Diumenge 23 de febrer de 2020: 10 a 12.30.

Aplicarem l'aprés en les vostres fotografies:


- Demostracions per part del professor i pràctiques dels participants
 

PREU:

10 € socis d’AFCA

30 € NO socis (inclou alta de soci)

 

INSCRIPCIONS:
 

formacio@afcanals.es
CURRICULUM MIGUEL ANGEL MUÑOZ


- Graduat en Fotografia. *EASD. València. 1992.

- Llicenciat en Filosofia. *UNED. Madrid. 2006.Des de principis dels 90 complementa la seua formació amb cursos i tallers fotogràfics, impartits per professionals com: Marga Clark, Koldo Chamorro, Vincent Dixon, Manolo Laguillo, Donald McCullin, Xavier Miserachs, Humberto Rivas, Ferdinando Scianna, John Stewart, …

Les imatges de M.A. Muñoz Pellicer han sigut seleccionades en diversos festivals internacionals de fotografia. Des de principis dels 90, fins a l'actualitat, ha realitzat entorn de quaranta exposicions a Amèrica i Europa.


Des de principis dels 90, compagina la seua producció fotogràfica amb la divulgació i l'ensenyament de la fotografia.


En el període 1992 - 2002 és professor de diverses assignatures relacionades amb Teoria i Tecnologia Fotogràfica en la Universitat UCH-CEU de València. Des de 1994 fins a 2002 és el Coordinador Tècnic de la “Escola Superior de Fotografia i Imatge” i del Departament de Fotografia en la mateixa Universitat. 

Actualment centra el seu treball en la creació d'imatges per a la indústria editorial, la producció fotogràfica per a empreses i l'organització de cursos fotogràfics orientats a diverses temàtiques.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada