Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimarts, 16 de març del 2010

OBLIT: CASES ABANDONADES DE LA VALL D’ALBAIDA - ARTURO SUCHData Inici: 16/04/2010
Data Fi: 30/04/2010


Dia 16, a les 20:00 h inauguració amb l'assistència de l'autor

Del 16 al 30 d'abril de 2010

E D I F I C I C A N A L S R A D I O - A v d a . V i c e n t e F e r r i , 8 - 4 6 6 5 0 C A N A L S ( V a l è n c i a )

Arturo Such Sanz, és un fisioterapeuta que ha aprés a amar la fotografia; de la mateixa manera que, fa ja molts anys començà a entendre i admirar el moviment del cos humà. Autodidacta al mon fotogràfic, dedica part del seu temps lliure a aquest Art, que va descobrir durant la dècada dels 90, molt abans de comprar la seua primera càmera, l'any 2005. Aquell any, ingressà a l'Associació Fotogràfica de l'Olleria: de la que, actualment, és vicepresident. Ha desenvolupat diversos treballs amb delicadesa i dedicació, les que ha adquirit a la seua vida professional, i que li han servit per a no concentrar-se només en una àrea fotogràfica. Encara que va començar amb una càmera digital, també ha fet treballs amb estenopeiques, mig format i diversos materials.OBLIT: CASES ABANDONADES DE LA VALL D?ALBAIDA

El projecte oblit mostra antigues cases, hui en runes, a La Vall d´Albaida. Totes estes construccions es localitzen en un ambient rural, lluny dels pobles als que pertanyen. En alguns casos es tracta d´antigues cases senyorials, en altres, de cases o refugis de llauradors, molins d´aigua i, fins i tot, castells.

Oblit no pretén catalogar de manera exhaustiva totes estes construccions, sino més bé mostrar, de manera visual i, des d´un punt de vista artístic, un estil de vida que, en l´actualitat ha deixat d´existir a la comarca.

L´abandó d´estes cases i la construcció, de vegades just al costat d´altres amb majors comoditats donen fe d´esta circumstància.

Totes les fotografies mostren estes cases en format panoràmic, pel que s´han unit varies imatges per a aconseguir-ne una final. Les construccions que en elles es mostren han segut georreferenciades i pot

observar-se la seva localització exacta a la pàgina web: www.arturosuch.com

Les imatges que es mostren a la exposició son transferències al làtex sobre una fusta de 30x100 cm.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada