Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 30 de març del 2010

Magazim Fotogràfic Nº 60 - Abril/Juny 2010



Com ja avançaven fa uns mesos, encetem el numero 60 del magazín fotogràfic amb una nova maquetació i nous continguts per tal de donar-li un altre aspecte a la nostra revista.

Un dels continguts nous que anem a incloure cada trimestre és basa en la participació d’aquells socis que vullguen aportar, amb els seus escrits, opinions, estudis, experiencia, etz. la seua forma d’entendre i difondre la fotografia. Així tindrem opinions tècniques de procesos fotogràfics amb el photoshop; opinions sobre materials, càmeres, objectius, programes... que vagen apareguent al món fotogràfic; un altre aspecte serà la història fotografica amb el record dels seus fotògrafs més rellevants; articles d’opinió sobre l’estètica fotográfica. En definitiva, es pretèn, com he dit abans, donar l’oportunitat al nostre soci que col.labore amb la maquetació de la nostra revista.
Tanmateix, també anirem fent-nos ressó de totes aquelles activitats que mes a mes anem duent a terme per tal de deixar constancia.

Des d’ací vull agraïr a l’Ajuntament de Valles i en especial al seu Alcalde per la iniciativa cultural d’apropar la fotografia al seu poble amb la realització de l’exposició “Valles 2010” que en aquest magazín podreu vore. El meu reconeixement, també, a tots els fotògrafs que participaren a l’exposició pel seu treball i per les seues ganes de fomentar la fotografia a tots els llocs de la nostra comarca. Que tot açò vaja endavant.

Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada