Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 10 de març del 2011

AFCA participa a la creació de FEDAFOTO (Federació d'Associacions Fotogràfiques)


José Emilio Sancho i Josep Martínez, President i Secretari d'AFCA respectivament, varen participar dissabte passat, 5 de març a la primera Assemblea General Ordinaria de FEDAFOTO, que va tindre lloc a la seu de l'Associació Fotogràfica d'Olleria. José Emilio Sancho com a President de la Federació i Josep Martínez en qualitat de vocal, varen plantejar diferents propostes per a portar endavant al llarg de 2011 i que aniran difonent-se progressivament segons es vagen confirmant.


FEDAFOTO, Federació d'Associacions Fotogràfiques, es va constituir al 2010 amb les associacions fundadores de Canals, Olleria, Algemesí i Benissa. Altres associacions s'han interessat a formar part de la Federació, pel que es preveu que en breu el nombre de membres vaja augmentant.




Cal assenyalar que alguns dels acords que es varen prendre inclouen la creació d'un cos de jurats, la realització d'exposicions conjuntes, la planificació d'eixides fotogràfiques i altres activitats comunes, etc. En concret es va plantejar un primer encontre fotogràfic entre tots els socis de les associacions federades per al proper diumenge 5 de juny a Carricola. Del quan informarem pròximent amb més detall.

Mitjançant aquest Grup i la resta de medis de comunicació habituals de l'AFCA continuarem informant puntualment de les novetats al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada