Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 7 de març del 2011

Eixida Fotogràfica Falles 2011 (Diumenge 13 març)

Enguany la tradicional eixida fotogràfica de falles la farèm pels carrers de la ciutat de València, el proper diumenge 13 de març.


Hora i punt de trobada:
9:00 hores, davant l'estació de trens de Xàtiva.

Programa previst:
Una vegada estem tots al punt de trobada (i es prega puntualitat britànica), triarem un bar on pegar un mosset ràpid per tal d'agafar el tren de les 9:40, pero no ens estressem, si no apleguem a eixe, agafem el de les 10:10, que no ens vaja a sentar mal l'entrepà...

Tan punt apleguem a València farem un recorregut per les falles mes pròximes a l'estació per tal de vore si el muntatge està prou avançat com per a fotografiar-les, i si no es així, podem fer una ruta turística i visitar edificis emblemàtics com el Mercat de Colón, el Micalet, el Mercat Central, la Plaça Redona, en fi... el que ens done temps fins la mascletà... i ahí es quan podem començar a disfrutar fent "robats" a la gent, que amb el soroll ni s'enteraràn...

En acabar la mascletà i confor-me es puga, buscarem un lloc on dinar i de vesprada, a qui li queden ganes i forces, pot continuar recorreguent els carrers en busca de víctimes falleres.

Com sempre, esteu convidats a vindre, tant socis, com simpatitzants i amics d'AFCA.

Caldria anar confirmant, allò abans possible, la participació de cadascú dels interessats en aquesta eixida, a través del nostre Google Group, per tal de saber el nombre de participants, etc. i no deixar-se a ningú a l'andana.

Per a dubtes i preguntes utilitzeu també el Google Group d'AFCA o la nostra adreça: info@afcanals.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada