Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dissabte, 28 de maig del 2011

Reportatge: Eixida Fotogràfica Belchite

El cap de setmana del 13 al 15 de maig una expedició de membres d’AFCA es va desplaçar fins la comarca del Campo de Belchite a la provincia de Zaragoza com a una de les activitats destacades dins de les eixides programades per al 2011.
La expedició formada per 5 socis es va allotjar a Fuendetodos, localitat natal de Francisco de Goya, on passada la mitjanit de divendres, ja varen fer les primeres proves per a captar belles fotografíes nocturnes d’aquesta bonica, i a la mateixa vegada desconeguda població de tan sols 174 habitants.
Dissabte al matí, es desplaçarem fins Belchite on era l’objetiu principal de aquesta eixida fotogràfica: les runes de Belchite (Pueblo Viejo), població bombardejada i destruïda durant la (Batalla de Belchite) a la Guerra Civil en 1937, i posteriorment reconstruida a pocs metres.
Al Pueblo Viejo de Belchite (nom com es coneix a la zona on resten les runes), miraculosamente, encara permaneixen en peu moltes de les seues runes, deixant patent per a generacions venideres la barbàrie de la guerra.
La eixida nocturna pel Pueblo Viejo de Belchite, tambe era l’altre atractiu del viatge i pesar de que l’oratge i la llum solar no eren òptims, el grup d’AFCA va poder aconseguir finalmente endur-se una xicoteta col.leccio de fotografíes quan el Sòl començava a amagarse per l’horitzon.

La tornada de diumenge encara ens va deixar temps per a fotografiar i gaudir de boniques poblacions com Cariñena i Daroca.
Hem preparat un xicotet video de l'aventureta que podeu vore al canal d'AFCA a Youtube.


Una eixida per a recordar i que volem compartir amb vosaltres i animar-vos per a pròximes activitats similars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada