Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 6 de juny del 2011

Lliga Fotogràfica AFCA - 2011 - 3a Convocatoria "Nocturne"

La 2ª Edició de la Lliga AFCA 2011 continua en marxa i ja arribat al seu equador amb moltíssima igualtat a la classificació.
El darrer dissabte 4 de juny a l'Aula Natura va tindre lloc el veredicte de la 3ª convocatòria.

Tema: "Nocturne"
Fotografies participants: 27
Socis Participants: 9A continuació teniu les 3 fotografíes puntuades, aixi com la classificació de la Lliga.

1er Classificat - "Objectes" de Cristina Sanfèlix
2on Classificat - "Noche en el campo" d' Enrique Calabuig


3er Classificat - "Correfoc" de Josep MartinezEntren dins del grup de fotògrafs amb puntuació dos nous participants que fins ara no havien puntuat, Cristina Sanfelix i Enrique Calabuig amb el primer lloc i el segon respectivament, el veterà Josep Martinez aconseguix la tercera posició i puntua per segona volta a aquesta lliga, 2 participacions , 2 fotografies entre les 3 primeres. Enhorabona als tres i enhorabona tambe a la resta de finalistes.

La resta, ja sabeu, a continuar participant perque encara que estem a la meitat de la Lliga TOT esta en l'aire i hi han possibilitats d'assolir qualsevol dels premis finals, incloent aquells que encara no heu participat.

La pròxima convocatòria es per al dissabte 30 de Juliol i el Tema "Aigua".

2 comentaris:

 1. bon dia..sóc cristina sanfélix,,i només comentar que va estar molt bé,,i em va fer molta ilusió veure les meues fotos ,,,,ÉS ESTIMULANT PARTICIPAR..ANIMEU-VOS!!!
  ah,una cosa el títol de la foto és:: objectes,,,no ojectes,,

  cristina,,
  fins aviat,,

  ResponElimina
 2. Tina, m'alegre moltissim pel teu comentari i pel teu èxit a aquesta convocatoria. Espere que siga com desitjes i la participació vaja aumentant com fins ara... Per cert jo llig "Objectes"...mmm clar aixo es després de haver-ho corregit jajaj. Gracies per la rectificació. Una abraçada ben forta.

  ResponElimina