Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 10 d’octubre del 2011

Magazim Fotogràfic Nº 66 - Octubre/Desembre 2011

                     Aquest trimestre finalitzem amb una nova edicio del Curs d’Iniciació a la Fotografia que ja s’ha convertit en un esdeveniment esperat per la gent que vol iniciar-se al món de la fotografia, per a començar a aprendre l’utilització de la càmera i, sobretot, interrelacionar-se amb els aficionats a aquest art. Un bon numero de persones del nostre poble i comarques al voltant, s’apunten al curs, i fins i tot, s’integren a la nostra associació per a desenvolupar el seu gust per la fotografia. Des de l’Associació intentem mantindre i potenciar cada any més aquesta activitat, que siga l’inici d’una relació llarga entre els aficionats a la fotografía.

            En l’apartat dels nostres concursos, en aquest Magazim podreu vore les fotografies guanyadores del Concurs Fira de Setembre. Enguany, i per dificultats econòmiques de l’Ajuntament de Torrella, no s’ha convocat el concurs de la Setmana Cultural.

            Per últim, vull destacar aquest trimestre que anem a encetar un nou esdeveniment fotogràfic, que tracta d’aglutinar durant un cap de setmana tota una sèrie d’activitats com són: conferències, exposicions, tallers, etz, impartits per fotògrafs de relleu dintre del panorama nacional, al mateix temps, es pretén conviure amb ells i tota la resta de participants per a promoure les interrelacions entre els nostres socis.


________________________________
Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada