Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 12 de desembre del 2011

Final de la 2ª Lliga Fotogràfica AFCA - 2011El darrer dissabte 10 de desembre es va celebrar la 6ª i última convocatòria de la "2ª Lliga Fotogràfica AFCA - 2011" i es va definir la classificació final.

Tema: MACRO
Fotografies : 30
Fotografs: 10
Jurat: Josep Martínez, Cristina Sanfélix y Fernando Sànchez
(aquest últim substituía en el jurat a Victor Lostao qui no va poder asistir) 


Els tres guanyadors d'aquesta convocatòria van ser  :

1er Classificat - Jose Castillo amb l'obra "Humm.... Bacon"


2on Classificat - José Manuel Lopez amb l'obra "Descorchado"


3er Classificat - Octavio Prieto amb l'obra "Marciano"En primer lloc destacar la participació de tots els nous companys d'AFCA que han finalitzat el nostre curset d'iniciació i que es van atrevir a participar a aquesta última convocatoria de la Lliga Fotografica 2011. 
Aquesta primera participació per a ells va ser gratament sorprenent i exitosa , perque com heu comprovat a aquesta noticia, dos dels nous companys, Jose Castillo y Jose Manuel Lopez varen abastir el primer i segon lloc respectivament tot i aixó, tenint en compte la dificultat que comportava la ejecució de fotografíes "MACRO". 
Enhorabona a ells pel seu gran treball i tambe a Octavio Prieto, un veterá d'AFCA que aconseguía la tercera posició de la convocatòria.

I per fí es resolvía la intriga per conèixer els triomfadors de la Lliga 2011, despres de l'últim recompte  de puntuacions, aquesta es la classificació final.


La classificació completa de la 6ª convocatòria i la classificació final de la lliga ha sigut la següent:


Al finalitzar el concurset la guanyadora de la Lliga, Cristina Sanfelix (a la esquerra en la foto) posava amb la seua foto guanyadora del tema 'Nocturne', juntament a la seua germana Mariví (a la dreta de la foto) qui ha quedat en tercer lloc, al final de la lliga. Victor Lostao quedà com a subcampió pero no va poder assistir a l'acte.

Des d'AFCA .... ENHORABONA als 3 artistes !!!!!!!!!!!!L'equip d'organització de la Lliga ja treballa en les bases per a la "3ª Lliga Social d'AFCA 2012" les quals es penjaran a aquesta web en breus setmanes, a primers de l'any nou.

Aprofiteu les festes nadalenques per a traure la càmera a passejar, practicar, i fer una bona pretemporada.

Gracies a tots per aquesta gran edició de la Lliga 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada