Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












divendres, 11 de gener del 2013

Bases de la 4ª Lliga Social d´AFCA 2013

Ja estan a disposició dels socis, les bases de la 4ª Lliga Social  d´AFCA en les que informem de les noves temàtiques i dates de les sis convocatòries per aquest any.  Com a novetat cal  destacar que el número de guanyadors passa de tres a cinc amb els seus  respectius premis, el valor dels quals  també trobareu  a les bases.

La primera convocatòria d’aquest any, tindrà lloc el dissabte dia 2 de febrer a les 19:30 en el Centre Cultural "Ca Don Jose" (desprès del curs de Photoshop).
El tema seleccionat per començar és "POSTES DE SOL", crepuscles en general, un tema sense complicacions que no requereix de molta tècnica però que segur resultarà molt vistós.


Com sempre animar a tots els socis a participar, especialment als de nova incorporació ja que la Lliga es una activitat més per aprendre i disfrutar de la fotografia.

Recordar a tots que aquesta Lliga serà La Lliga Social del 25 aniversari d´AFCA i com a soci que ets, volem  vore’t, si no en totes si en alguna de les convocatòries d'aquest any, anima’t !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada