Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 7 de gener del 2013

Magazim Fotogràfic 71. Gener-Març 2013S’ens ha anat l’any que s’acabava el món i per a nosaltres comença l’any del nostre 25 anniversari. El 7 de maig de 1988, un grup de persones que s’havia conegut en un curs d’iniciació a la fotografia manpren, amb tota la il.lusió, la tasca de constituir una associació fotogràfica al nostre poble per a que l’afició que els havia juntat en un curs no es perguera, i fins i tot, promoure-la per a que més gent anar-hi agrupant-se.

Ja hem cumplit vint-i-cinc anys i molts són els que han passat, s’han quedat, han entrat, estan encara açí, ens han deixat, en fí, que les relacions humanes que s’han produït entre persones que comparteixen una mateixa afició al llarg d’aquestos anys, no té preu. Encara quedem alguns dels fundadors de l’associació, en la mesura de la tasca de cadascú, recolzant aquest projecte fotogràfic.

Per tant, este 2013 va a èsser un any de celebracions. Anem a continuar promoguent aquelles activitats que fan que la nostra associació estiga al capdavant, tant en potencial humà com en experiencia organitzativa. Anem a mantindre i, fins i tot, augmentar el prestigi reconegut tant a nivell autonòmic com nacional que tenim.

Sols em queda expresar el meu agraïment a tots aquells companys fotògrafs que han passat per l’Associació. Als que están, expresar el meu reconeixement a la tasca que porten endavant, que no els tombe. I animar als que vindran en un futur a recolzar aquest projecte, perque les persones passarem però els fets es queden fent història.

Que ens mantingem darrere de les nostres càmeres vint-i-cinc anys més.
________________________________
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada