Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 9 de març del 2017

Exposició DE MIREN PASTOR titulada "Bidean"






Les imatges de Miren Pastor semblen d'una altra època, de quan els exploradors fotografiaven llocs mai abans caminats per l'home, de quan el món era vist per primera vegada; però les de l'autora són recents i estan realitzades en llocs propers. La raó de la semblança radica que si les antigues fotos d'avançada van ensenyar un orbe desconegut, les de Pastor mostren als éssers per dins i aquest és un espai vetllat igualment.

Els tres esglaons que constitueixen Bidean són al·legoria d'una perfecta comunió: l'humà que és natura i la Natura que té una part humana; els cicles són compartits, qualsevol canvi que afecte una part afecta l'altra. [...] És vàlid per als homínids, però també ho és per als papiliònids, la granota que viu i els delfínids.

Veure el món per primera vegada o veure el món com un xiquet és admirar-se del mínim tant com del que màxim, observar i pensar que s'està al·lucinant; però què passa si ho veiem amb els ulls mirant cap a dintre?


Iván del Rei de la Torre

















TALLER "DESCOBRINT EL FOTOLLIBRE”

de MIREN PASTOR


Què és un fotollibre? Un llibre de fotografia pot tenir moltes temàtiques, formats i acabats, amb l'objectiu d'explicar una història o reflexionar al voltant d'un tema. En molts casos és el vehicle que millor condensa les idees d'un autor i gràcies a un bon disseny i acabat, es pot convertir en una obra d'art en si mateix.

En aquest taller retrocedirem fins als seus orígens, fent un recorregut pels llibres dels autors que més han influït en el treball de Miren al llarg del seu procés creatiu, analitzant el seu context per comprendre millor el que volen transmetre i descobrir les claus per desenvolupar un projecte personal. Farem un exercici d'edició conjunt per experimentar una possible posada en pàgina mitjançant el conceptes apresos.

   

PLACES LIMITADES FINS A 20 PERSONES

SOCIS d'AFCA, GRATIS.
NO SOCIS: 15 €


Envia la teua sol.licitud al correu formacio@afcanals.es

APUNTA'T













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada