Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 29 de març del 2017

MIREN PASTOR DEIXA LA SEVA EMPREMTA FOTOGRÀFICA AMB “BIDEAN

La fotògrafa basca Miren Pastor, va estar durant els diez 25 i 26 de març al FESTiFOTO 2017. 



Encetava ella la programació d’aquest festival, descobrint-nos el FOTOLLIBRE. Ha sigut una magnífica clase de fotografia fent un recorregut per una série d’autors més destacats que amb les seues publicacions han mostrat el seu treball fotogràfic arreu del món.









Començant pel clàsic Walker Evans, continuant amb el nou color americà de William Eggleston; profunditzant amb el concepte de Alec Soth i Paul Grahan. Traslladant-se a l’Espanya de Cristobal Hara i seguint pels contemporanis com David Jimenez, Ricardo Cases, Cristina de Middel i Julian Baron, que apareixen amb el seu fotollibres al catàleg de “The Protobook: A History” de Martin Parr i Gerry Badger.

També ha tingut l’influència de dones fotògrafs com Brenda Moreno i Mariela Sancari.

Per últim, ha estat, també, amb el relleu de Walker Evans, el fotògraf americà Christian Patterson.




Miren Pastor, sota la influencia d’aquestos autors ens ha presentat un treball sòlid, amb una visió fotográfica que unix natura i sentiment humà sota el titol “Bidean” (en el camino, traduït del basc). Com ella diu, un aprenentatge que ha anat introduïnt-la en aquest camí fotogràfic, el qual, no té final.




Varem inaugurar la seua exposició “Bidean” a la Casa de Cultura “Ca Don José” on es podrá veurer fins al 12 d’abril , de dilluns a divendres, de 9.30 a 13h. i de 17 a 20 h.



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada