Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 24 d’abril del 2017

CONCURS FOTOGRÀFIC MITJA MARATÓ CANALS 2017

 1.-ORGANITZA: CLUB ATLETISME CANALS.

2.-PATROCINA: ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA CANALINA D'AFICIONATS (A.F.C.A.)

3.-PARTICIPANTS: Tota aquella persona que siga aficionat a la fotografia.

4.-TEMA: El concurs versarà sobre imatges de la Mitja Marató de Canals, carrera que es disputarà el dissabte 29 d'abril de 2017 des de les 17 hores fins al lliurament de premis.

5.-OBRES: Cada participant podrà presentar fins a un màxim de 3 instantànies originals i la seua tècnica serà lliure.

6.- PRESENTACIÓ: Hauran de presentar-se amb pes màxim de 10MB al correu electrònic clubatletismecanals@gmail.com Imatge fotogràfica en format electrònic JPEG.
Dimensions màximes 40x30 cm. Resolució: 254 píxel/polzada. Manera RGB, 8 bits.
Haurà de posar-se un nom a cada foto per a poder identificar-la. En el mail caldrà indicar nom i cognoms de l'autor, un telèfon de contacte i relació de fotografies presentades.

7.- El termini de presentació de les obres començara des del mateix dia de la prova i fins al divendres 5 de maig a les 23 h.

8.-PREMIS: Un sol premi de 50 € per a la foto guanyadora. Les 20 millors fotos seleccionades pel Jurado, inclòs la guanyadora, es reproduiran en paper fotogràfic de 15x20 cm, s'emmarcaran en paspartú de 45x50 cm. i seran exposades en La Caixa i la Caixa Popular de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2017, dins de l'activitat MIRAR-TE que organitza l'Associació Fotogràfica.

9.-El jurat serà format per tres membres de AFCA . El veredicte tindrà lloc el 13 de maig de 2017 a les 19 hores en la Casa de Cultura "Ca Don José" de Canals i es publicarà a través de la web www.afcanals.es


10.- El lliurament del premi a l'autor de la foto guanyadora tindrà lloc el 3 de juny de 2017 a les 20.30 hores en la Casa de Cultural "Ca Don José".

11.- ÚS: La fotografia guanyadora es guardarà i l'organització podrà utilitzar-la per a la seua difusió en els mitjans que considere oportuns. Finalitzada l'exposició es destruiran les fotografies presentades i seleccionades, tant en paper com en format digital.

12.- Els concursants es responsabilitzen, totalment, que no existeixen drets de tercers en les obres presentades, així com tota reclamació per drets d'imatge. El participant garanteix que les fotografies que envia al present concurs són de la seua autoria.

Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà resolta, definitivament, per l'organització. El fet de presentar-se a aquest concurs implica la total acceptació de les bases.

CONSULTES: clubatletismecanals@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada