Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 18 d’abril del 2017

MAGAZIM FOTOGRÀFIC Nº88

Comença el FESTiFOTO 2017!




Hem encetat l'any amb la formació dels nostres socis. Un nou curs d'iniciació ens ha aportat un major nombre de socis interessats en la fotografia i en les nostres activitats.
 
Hem començat el nostre FESTiFOTO 2017 amb la visita de MIREN PASTOR que ens ha mostrat que és el "Fotollibre", així com la seua exposició "Bidean" on marca la seua trajectòria com a fotògrafa emergent al panorama nacional de joves fotògrafs.
 
Seguirem amb una altra representant femenina de la fotografia com és la madrilenya MARA SAIZ que amb els seus retrats femenins ens mostrarà el seu treball i la forma en què desenvolupa la seua tècnica fotogràfica. Exposarà la seua col·lecció "Mujeres que florecen".
 
Enguany tenim una novetat que des de la Regidoria de Cultura, s'ha promogut entre totes les associacions culturals del poble, i on, per descomptat, estarà present la nostra Associació Fotogràfica. Tindrem una Setmana Cultural on cadascuna d'aquestes associacions, es donarà a conèixer al poble, mostrant la seua activitat. Una bona fórmula per animar culturalment al nostre poble.
 
                             
Tot açò anirem barrejant-ho amb altres activitats com són la lliga social i eixides i concursos, que al mes de juny, tindrem el veredicte del XXVIII Concurs "Festes Majors 2017" de l'Alcúdia de Crespins, patrocinada per  la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'aquest poble.
 
 
Jose Emilio Sancho
President d'AFCA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada