Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dissabte, 5 de novembre del 2011

Audiovisual Fotogràfic "Ànima de Cuba" de Santos Moreno


AUDIOVISUAL DE SANTOS MORENO
“ANIMA DE CUBA”


Santos Moreno, fotograf de Port de Sagunt ens va portar el dissabte 5 de novembre un AUDIOVISUAL sobre l’ànima de Cuba. Unes fotos molt treballades tecnicament, pero que conserven l’esperit d’una convivència de l’autor amb els models, amb l’esperit cubà, amb l’idiosincràsia d’un poble tranquil, sense preses, inmers en la seua societat que viu del record i que afronta el present amb la paciència típica dels pobles caribenys.

L’audiovisual d’uns deu minuts de durada feu un recorregut pels pobles, que segons ens va comentar l’autor, visitaren durant la seua estancia a Cuba on tractaren de conèixer a les seues gents a través de l’amistat del diàleg. Una música cubana acertada a les imatges que transcorren tranquilament durant tot l’espectacle visual.

La visita de companys fotògrafs d’agrupacions de Vila-real, al capdavant el seu President Xavier Ferrer, un bon amic des de fa molts anys; de la Vilajoiosa; el nou President i un vocal d’AFO; els nostres socis i companys de l’AFCA, feren d’aquesta jornada un retrobament amb l’amistat per la fotografía.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada