Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dissabte, 5 de novembre del 2011

Audiovisual i Exposició “India, estimar es comprendre la diferencia"” de Miguel Parreño


AUDIOVISUAL DE MIGUEL PARREÑO
“INDIA, ESTIMAR ES COMPENDRE LA DIFERENCIA


El passat 5 de novembre a les 19.30 hores tinguerem a la Sala d’Exposicions de l’Edifici de l’Antic Correu de Canals un audiovisual sobre l’India a càrrec de MIGUEL PARREÑO, fotograf barcelonés, Premi Nacional de Fotografia a l’any 2009 de la CEF, un mestre de la fotografía nacional i internacional que ha segut un plaer conèixer.

Un audiovisual on ens mostra la seua obra de retrats internacionals per països com INDIA, MALI, ROMANIA, EL TIBET… on el denominador comú és mostrar les seues gents, des de la perspectiva, segon l’autor, de trobar un sentiment a través de la mirada, dels gestos, de la pell, etz. En definitiva, mostrar el que són les persones a uns països on la globalització molt prompte els farà pedre la seua identitat.

Tot seguit a l’audiovisual inaugurarem l’exposició sobre l’India a les parets de la mateixa sala. El Regidor de Cultura, Francisco Lopez li entregà a Miguel Parreño un detall de l’Ajuntament, així com també ho va fer el Regidor d’Hisenda, Antonio Perez a Santos Moreno, per la seua participació al FESTiFOTO.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada