Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 22 d’octubre del 2012

INAUGURACIÓ FESTiFOTO 2012. Audiovisual “MEMÒRIA DELS CAMINS”

Audiovisual “MEMORIA DELS CAMINS”, del col.lectiu INDIVISUAL amb l’interpretació musical de Deune López i Jose Duce i narració de Francesc Tormo, el proper dissabte 27 d’octubre de 2012 a les 20 hores al Centre Cultural Calixte III
 
El col.lectiu “Indivisual” format per Cristina Jorda, Andres Carull, Manu Ruiz, Josep Martinez, Oscar Camarena, Jose Emilio Sancho, Voro Vitoria i Pere Huerta, junt amb la interpretació musical a càrrec de l'oboïsta Deune López i el pianista Jose Duce i la narració de Francesc Tormo presentaran l’audiovisual titolat “Memòria dels Camins” ons s’ha recreat amb la creativitat i amb la plàstica, els espais, llocs, personatges, autors, el mite, el drama i la reflexió histórica de la familia Borja.
 
Deune López (Oboïsta)
 
Foto: Oscar Camarena
Foto: Andres Carull


Foto: Jose Emilio Sancho

 
 
 
 
Video Assaig audiovisual

Una part fonamental de l’audiovisual que es projectarà titolat “Memòria dels camins”ès la música de fons, que tindrà un protagonisme majúscul, donat que es realitzarà, en directe, per duet musical format per oboe i piano.
El seus protagonistes seran Deune Lòpez a l’obeo i Jose Duce al piano. Ens interpretaran peces que son d'estil Renaixentista i Barroc de compositors com Telemann, Hotetterre, i algún més d’eixa época en la que transcorre la vida de la família Borja.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada