Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 23 d’octubre del 2012

Magazim Fotogràfic nº 70 - Octubre/Desembre 2012



Per a aquest trimestre tenim una de les activitats pioneres a la nostra Associació com és el Curs d’Iniciació a la Fotografia que ja s’ha convertit en un esdeveniment esperat per la gent que vol iniciar-se al món de la fotografia, per a començar a aprendre l’utilització de la càmera.
L’altre esdeveniment important d’aquest trimestre és el FESTiFOTO. En aquesta segona edició tornem a apostar per aglutinar durant el mes de novembre tota una sèrie d’activitats com conferències, exposicions, tallers, etz, impartits per fotògrafs de relleu dintre del panorama nacional, que li done un caràcter de Festa de la Fotografia a tot el que es realitza al nostre poble.
En aquesta edició hem inclòs un audiovisual que mesclarà les imatges, amb la música en directe i la paraula d’un narrador que ens introduix en la“Memòria dels camins” que va recorrer la família dels Borja a les nostres terres.
En l’apartat dels nostres concursos, en aquest Magazim podreu vore les fotografies guanyadores del Concurs Fira de Setembre que, des d’enguany, té un altre format, en el qual es premien quatre fotografies a color sobre la mateixta temàtica de sempre que és el nostre terme municipal.
Tornarem també a preparar el Calendari de sobretaula d’AFCA per al 2013, per a que les seues imatges ens recorde a la data que ens trobem.
Des d’açí vull animar-vos a que participeu en totes aquestes activitats.
_______________________________________
Jose Emilio Sancho.
President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada