Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimarts, 26 de novembre del 2013

4ª Lliga Fotogràfica AFCA - 2013 - 6ª Convocatoria "Minimalisme"

La Lliga d´este any arribà a la seua fi amb la celebració de l´última convocatòria que va tenir lloc el passat dissabte 23 de novembre.


Tema: "MINIMALISME"
Fotografies participants: 30
Socis Participants: 10
Jurat composat per:
Jose Manuel López, Jose Miguel Castelló, Vicent Bataller


Vicent Bataller es proclama guanyador de la 4ª LLiga Social d´AFCA amb l´obtenció al llarg de les convocatòries d´un total de 7 punts de concurs. 

Cristina Sanfélix quedà primera en aquesta última jornada i aconsegueix amb este bon resultat la tercera posició en la classificació final. 

Destacar la participació per primera vegada a la Lliga d’Amèlia Garcia, Cristina Pareja i Luca Cappeli, socis de nova incorporació, participants de l’últim curs d´iniciació i que presentaren fotos de gran qualitat.
La foto de Luca, “Laberinto”, va quedar en segona posició, pel que aconsegueix els seus dos primers punts de concurs. Dues de les fotos presentades per Amèlia varen quedar entre les 10 fotos finalistes, “El crit de Mariona” en quarta posicio i “Passejada” en quinta.  
Felicitar als tres pels seus treballs i per la seua participació.

A esta 6ª jordana i després d'un comentat repàs per part del jurat a totes les fotos presentades es va decidir que els tres treballs finalistes siguen els següents:


PRIMERA POSICIÓ per a “BN” de Cristina Sanfélix.



SEGONA POSICIÓ per a “Laberinto” de Luca Cappeli.



 TERCERA POSICIÓ per a “Parking” de David Fayos. 



La classificació FINAL de la 4ª LLiga Social AFCA queda de la següent manera:


Enhorabona als cinc socis premiats.


Donar les gràcies a tots els socis que han participat al llarg de l´any. Esperem que la 5ª Lliga Social tinga el mateix o més èxit que les anteriors i que continue sent un punt important de reunió entre socis.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada