Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimarts, 19 de novembre del 2013

Isabel Diez - “DESCUBRIENDO EL PAISAJE”El dissabte 16 de novembre de 2013 tinguerem la visita de la fotògrafa basca lsabel Diez en la que ens va donar un Taller sobre fotografia de paisatge.


Al taller que es va desenvolupar al llarg de tot el dissabte de 9 del matí fins les 7 de la vesprada, es va plantejar una sèrie de reflexions que despertaren en l’assistent el desig de plasmar en imatges la seua visió sobre el paisatge.

Intentà transmetre que la trajectòria de cadascú es vital i única i aixó fa que la forma de mirar i entrendre tot el que envolta siga diferent en cada fotògraf.
Un taller on l’assistència fou prou nombrosa, al voltant de cinquanta fotògrafs de diferents llocs de la nostra Comunitat Autònoma: Xàbia, València, Ontinyent, Xàtiva, Algemesí, Canals…. 


A les 8 de la vesprada, Isabel Diez inaugurà la seua exposició “Descubriendo el paisaje” amb la projecció d’un audiovisual de la mateixa.


L´exposició es podrà visitar del 16 al 27 de Novembre a la planta baixa del Centre Cultural "CA DON JOSE " de Canals en horari de 17.30 a 20 hores.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada