Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dilluns, 4 de novembre del 2013

RETROSPECTIVA D’AFCA “25 anys de fotografia a CANALS”



RETROSPECTIVA D’AFCA “25 anys de fotografia a CANALS” 

El dissabte 2 de novembre de 2013 al Centre Cultural “Ca Don José” varem tindre la inauguració del FESTiFOTO 2013 amb la conferència “L’evolució de la fotografia durant els darrers 25 anys” i l’inauguració de l’exposició “25 anys de fotografia a Canals”.



A les 19 hores començava la conferència amb els següents ponents: Luis Botella, President de l’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent (AFO), Ximo Bueno, President de Fotoaficionats d’Algemesí (FA), Pepe Sanchis, primer President d’AFCA i fotògraf profesional i Jose Emilio Sancho, actual President d’AFCA. 



Durant una hora i, junt a un públic participatiu, es va parlar de l’experiència de cada agrupació amb l’evolució que ha patit la fotografia des de l’era analógica fins als nostres dies on l’era digital ha transformat, radicalment, la forma de fer fotografia. 




Tot seguit, arrancava l’acte d’inauguració de l’exposició retrospectiva d’AFCA on es veieren els premis del Concurs Fira de Setembre al llarg d’aquesto vint-i-cinc anys, on la majoria de premiats són o han format part de la nostra associació. 




També hi havia un espai per al record on s’exposaren càmeres de tot tipus que formen ja part de la història de la fotografia, llibres, material de revelat de negatius, l’ampliadora que ferem servir per a positivar al nostre laboratori, etz.   




Un altre apartat on es mostraven fotografíes del nostre company Andres Carull amb els seu negatiu per a que les noves generacions comprovarem con s’enregistraven abans les imatges.

I per útlim, un lloc per al record amb les imatges de les activitats fetes per AFCA al llarg d’aquestos anys, on varem disfrutar en el record de la nostra evolució física que, afortunadament, puguem contar. 

 





A l’acte ferem un reconeixement als 25 socis més veteran, així com als 3 socis fundadors que encara pertanyen a l’associació amb l’entrega d’un dibuix fet per l’artista i pintor local Jesus Tortosa sobre una al.legoria a la fotografia i la nostra associació. Igualment, es va donar aquest detall a la Regidora de l’Ajuntament de L’Alcudia de Crespins, Carmen Calabuig i a l’Alcalde de Canals, Ricardo Cardona, agraïnt el suport ,que aquestes dues Administracions Locals, porten donant a la nostra Associació per a la difusió de la fotografia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada