Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dijous, 30 d’octubre del 2014

CONFERÈNCIA de XAVIER FERRER CHUST sobre “Documentalisme i fotografía”


El proper dissabte 8 de noviembre de 2014 a partir de les 18.30 hores al Centre Cultural “Ca Don José” de Canals donarà una conferencia el fotògraf de Vila-real, Xavier Ferrer Chust sobre “Documentalisme i fotografía”. Una xarrada on ens mostrarà els seus treball documentals per diferents països.




XAVIER FERRER CHUST


Neix a Vila-real en 1958. Coneix aviat els secrets del laboratori, ja que el seu pare és un bon coneixedor d'això per la seva afició a la fotografia, tot i que no comença a realitzar imatges fins a l'any 1982, 

En aquest inici, els seus treballs són de tipus documentalista i creatiu sobre suport en blanc i negre. En aquesta època participa en concursos aconseguint guardons de caràcter local i nacional. 

Però és a partir de 1988 quan ja domina la tècnica desenvolupa la seva tasca amb més professionalitat i es centra més en l'elaboració de treballs homogenis per donar-los a conèixer en exposicions, sense deixar de banda la concursística. 

L'any 2000 desmunta el seu laboratori amb la qual cosa no pot positivar les seves pròpies fotos i deixa de banda la fotografia fins a l'any 2007 que aprofitant l'auge de la fotografia digital aconsegueix adaptar-se al nou ritme que porta la imatge en les seves tècniques de retoc.

Ha exposat individualment en sales d’exposicions de tota Espanya. Té mes de cent premis que avalen la seua trajectòria concursística en nombrosos concursos, tant a nivell autonòmic com nacional. Ha publicat a diversos llibres i revistes especialitzaces.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada