Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dilluns, 27 d’octubre del 2014

S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “RETRATS” DE XAVIER GÓMEZ


Dintre de les activitats programades al FESTiFOTO 2014, el passat dissabte 25 d’octubre va tindre lloc l’inauguració al Centre Cultural “Ca Don José” de Canals l’exposició “RETRATS” del fotograf català Xavier Gómez.


Per la vesprada a les 19 hores, Xavier Gómez va donar una conferencia on va explicar la seua trajectòria fotográfica, així com ens va mostrar i comentar, també, totes les fotografíes fetes al treball de “Retrats”. Al finalitzar, la conferència es va transformar amb un col.loqui entre les assistents i el fotògraf, que és, en definitiva, del que es tracta, l’intercanvi d’opinions i coneixements entre tots els assistents.


Desprès a les 20.30 hores a la sala d’exposicions es va poder gaudir de les fotografíes de la mostra, amb la presencia de Francisco Lopez, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Canals, Jose Emilio Sancho, President d’AFCA que li va fer entrega de varios detalls a l’autor, així com dels socis de l’agrupació canalina i d’altres agrupacions fotogràfiques.
L’exposició romandrà oberta fins al 11 de novembre en horari, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada