Nova Web







ATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es












dimecres, 4 de març del 2015

FESTiFOTO 2015. Programació MARÇ - JULIOL.




El FESTiFOTO 2015 comença a rodar. Tot un programa d’activitats fotogràfiques dirigides a l’aficionat a la fotografía, al que desenvolupa la seua carrera artística cap al món de la imatge, i al públic, en general, que vol gaudir del món de la fotografía al nostre poble.

Des de març fins a juliol anem a tindrem, entre nosaltres a la fotografa italiana Sabina Broetto, que ens mostrarà la seua forma d’autorretratar-se, amb una exposició en la que la visió femenina, tindrà lloc en aquesta mostra. Més avant, ens mostrarà la seua tasca el fotògraf valencià Manu Alarcón, que amb la seua particular visió de la llum del Mediterrani vorem uns paisatges que tenim a la nostra terra. Al mes de juliol, la part técnica, ens la mostrarà Mario Rubio, un fotògraf especialitzat a la fotografía nocturna que desenvolupará un taller sobre aquest tipus de fotografía feta durant la nit.

Tot un esdeveniment, que amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, la Diputació de València i la Conselleriad’Educació, Cultura i Esports, ens permet realitzar aquesta Festa de la Fotografia per a difondre i promocionar la cultura fotogràfica a les nostres comarques.

Jose Emilio Sancho

Presidentd’AFCA.



Descarrega en PDF el díptic amb la programació març-juliol del FESTiFOTO 2015:




Descarrega en PDF el cartell amb la programació març-juliol del FESTiFOTO 2015:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada