Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
diumenge, 1 de març del 2015

FESTIFOTO 2015. TALLER D’AUTORRETRATS a carrec de SABINA BROETTOTaller d’Autorretrat impartit per Sabina Broetto.

22 de març de 2015.

Al Centre Cultural “Ca Don José”


10 a 13 hores.

Preu: Socis AFCA, gratis. No Socis, 15 €.


Inscripció: info@afcanals.esTaller


L’autora a través de la seua experiencia de l’autorretratens explicarà la seua forma de vore aquest tipus de fotografia i com tecnicament desenvolupa la mateixa.


Biografia Sabina Broetto, nascuda a Montevarchi (Itàlia), és dissenyadora de moda, de professió, i fotògrafa i poetessa, d'afició.

Sabina s'introdueix en el món de la fotograifa als vint anys després d'una visita al Club de Fotografia Arno de Figline Valdarno.

Més endavant amplia els seus coneixements fotogàfics treballant durant dotze anys a la Federació Italiana d'Associacions fotogràfiques (FIAF) com a editora de la revista "Il Fotoamatore" realitzant moltes monografies dels més importants autors italians.

Ha escrit centenars d'articles sobre molts fotògrafs i aficionats a la fotografia, italians i estrangers. A través dels seus estudis universitaris sobre la cultura i estètica humanística, ha basat el seu coneixement, tant en l'estudi de l'ànima humana com en les seves expressions més íntimes.

Des de 2011 imparteix cursos, tallers i xerrades de fotografia. En 2014 rep el reconeixement de la Federació Italiana d'Associacions Fotogràfiques amb la distinció d'Artista Fotogràfica Italiana (AFI).

Ha realitzat exposicions individuals tant a Itàlia com a països com Espanya, Ucraïna i la Xina.

Va ser seleccionada i convidada el 2014 a la Biennal de Cinema d'Àsia entre els millors 50 fotògrafs aficionats del panorama mundial.

La seva bibliografia consta de les següents publicacions:

Poemesd'Ulls (desembre de 2011).

Domina Terrae, la núvia de la Terra (juny de 2012).

A l'instant (2013).


Naturalment, Cavriglia (2014).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada