Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
dimarts, 24 de març del 2015

S’INAUGURA L’EXPOSICIÓ “AUTORRETATS” DE SABINA BROETTO

Dintre de les activitats programades al FESTiFOTO 2015, hem començat amb l’exposició “Ulls de Dona” on es reflectix la mirada fotográfica d’una fotografa. En aquest cas, hem tingut la presencia de Sabina Broetto. Una fotògrafa italiana de Figline Valdarno que a través de la seua obra més personal nomenada “Autorretrats” ens ha mostrat els seus sentiments damunt d’una imatge impecable.

La jornada va començar a les 19 hores amb la conferència realitzada per la fotògrafa on ens va explicar la seua trajectòria fotográfica, així com ens va mostrar i comentar, també, a través d’uns videos el seu tipus de fotografía. Un treball on l’expresivitat personal ve lligada per la pericia de l’artista a l’hora de autorretratar-se. Un conjunt d’imatges on trau el seu carácter expresiu per a mostrar-nos els seus sentiments davant la vida.
Al finalitzar, la conferència la fotògrafa va obsequiar a cadascun del assistents amb una copia original d’un autorretat d’ella.

Desprès a les 20.30 hores a la sala d’exposicions es va poder gaudir de les fotografíes de la mostra, amb la presencia del Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Canals, el President d’AFCA que li va fer entrega de varios detalls a l’autora, així com dels socis de l’agrupació canalina i d’altres agrupacions fotogràfiques.L’exposició romandrà oberta fins al 4 d’abril en horari, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 hores i de 17 a 20 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada