Nova WebATENCIÓ:
Accedeix a la Nova Web, a través de
www.afcanals.es
diumenge, 15 d’abril del 2012

Magazim fotogràfic nº 68 - Abril/Juny 2012

Després d’un primer trimestre carregat de cursets per a que, tant els nostres socis com el aficionats a la fotografía de la nostra comarca, puguen anar aprenent i consolidant els seus coneixements fotográfica a la nostra Associació.

Un taller de fotografía creativa, adreçat als alumnes que acabaren el curs d’iniciació, per a que desenvoluparen un projecte fotogràfic, ha esdevingut un èxit amb la bona acollida de gent.

Després el curs d’iniciació al photoshop que hem donat al nou edifici de “Ca Don José” en una sala perfectament equipada per a programar cursos amb ordinador, ha estat plé d’aficionats a la fotografía que volen iniciar-se a la ferramenta, actual, per a materialitzar les fotografíes que es realitzen a la càmera. La nostra profesora Viki Tudela porta a la perfecció aquesta tasca.

Per últim, per a aquest trimestre tenim programat també un Taller d’iluminació a l’estudi per aquells fotògrafs que vullguen desenvolupar els seus coneixement amb la llum artificial. I sobretot, amb la relació entre fotògraf i model.

Una part important de la convivencia fotográfica i desenvolupament de coneixements, a banda dels cursets, tallers,etz, també ho formen les relacions humanes entre els fotògrafs, que es produixen, sobretot, a les eixides i excursions. Amb açó, la nostra associació també aposta, per a que cada trimestre hi haguen llocs, paratges, ciutats, etz, per a fotografiar, pero el que més apostem és per fer amics dintre del món de la fotografía. Vos anime a que participeu cada vegada més a les eixides.


________________________________
Jose Emilio Sancho.

President d’AFCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada